marți, 14 septembrie 2010

Noi seriale la Sci Fi Channel

PREMIERA EXTRA: Legenda Cautatorului  (foto)– Sezonul 2
Cate doua episoade in fiecare joi, de la 22:00, din 21 octombrie
Sezonul al doilea al acestui serial pe teme mitologice continua sa il urmareasca pe tanarul padurar Richard Cypher (Craig Horner), pornit intr-o aventura de proportii epice. Soarta ii scoate in cale lui Richard o misterioasa femeie pe nume Kahlan (Bridget Regan) si un vrajitor intelept si puternic, numit Zeddicus (Bruce Spence), care ii dezvaluie destinul sau. Richard este copilul despre care vorbeste o profetie - primul Cautator adevarat pe care lumea il cunoaste dupa o mie de ani. El va manui puternica Sabie a Adevarului si il va invinge pe maleficul tiran Darken Rahl (Craig Parker).

PREMIERA EXTRA:
(adaptare dupa romanul lui Stephen King, “The Colorado Kid”)
Haven - Sezonul 1
In fiecare duminica de la 22:00, din 10 octombrie

Inspirat de romanul lui Stephen King The Colorado Kid, Haven patrunde in lumea ciudata a unui orasel din Maine, populat de oameni care au diverse puteri neobisnuite si au fost cu totii exilati aici. Cand agenta FBI Audrey Parker (Emily Rose) urmareste un detinut evadat, care moare in mod misterios la scurta vreme dupa ce ajunge in acest orasel, ea decide sa mai ramana in zona si sa investigheze mai amanuntit acest loc curios. In scurta vreme, descopera ca orasul joaca un rol esential nu numai in istoria personala a celor pe care ii adaposteste.

PREMIERA EXTRA: Depozitul 13 - Sezonul 1
In fiecare miercuri de la 22:00, din 13 octombrie

Doi agenti ai Serviciilor Secrete, Pete Lattimer (Eddie McClintock) si Myka Bering (Joanna Kelly) sunt trimisi la un depozist strict secret din Dakota de Sud. Nu este insa vorba de o operatiune obisnuita, derulata sub acoperire, caci in acest depozit s-au strans extrem de multe artefacte cu puteri supranaturale pe care Guvernul SUA le aduna de secole. Acum este misiunea lui Lattimer si Bering sa aiba grija de aceste artefacte si, in plus, sa identifice in toata tara si alte asemenea obiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu