miercuri, 1 septembrie 2010

Noutăţi despre Iubire şi onoare! Află când are premiera!


Nicoleta Luciu, Ioana Ginghina si Majda Aboulumosha din “Iubire si onoare”, noua telenovela marca MediaPro Pictures ce va avea marea premiera in curand ACASA, au deprins pentru noile roluri, arta belly dance-ului, un dans fermecator, cu miscari ce transmit senzualitate si frumusete.

Nicoleta Luciu, actrita care a mai dansat pe ritmuri fierbinti in “Inima de tigan” si “Regina”,  a fost cucerita de atmosfera de poveste in care te induce belly dance-ul: “Costumul pe care l-am purtat la primele filmari este frumos, plin de pietre pe talie si pe sutien. Am vizionat pe internet lectii de belly dance si am repetat acasa, astfel am invatat mai usor miscarile. Atunci cand dansez pe muzica orientala ma simt foarte sexy. De asemenea, acest dans scoate in evidenta feminitatea si senzualitatea. Miscarile sunt incitante si lascive, trebuie sa folosesti privirea si zambetul foarte mult, ceea ce ii face deosebita placere barbatului de langa tine”, spune vedeta ACASA. 

Obisnuita inca din copilarie sa asculte muzica orientala, Majda Aboulumosha a invatat usor miscarile specifice belly dance-ului: “De cand eram mica mama ma legana pe muzica orientala asadar mi-a fost foarte usor sa iubesc aceasta muzica. Cred ca belly dance-ul nu este un simplu dans ritmic ci te ajuta sa-ti mentii un tonus bun si sa ai o mobilitate buna a corpului. Atunci cand danseaza, femeile transmit senzualitate si induc privitorul, subtil, intr-o lume a imaginatiei si a dorintei”. Pentru Majda, realizarea unui dans frumos presupune implicare si pasiune: “Pentru a face belly dance trebuie doar sa-ti doresti, sa simti, sa inchizi ochii si sa-ti unduiesti corpul. Este o buna metoda de a-ti scoate in evidenta feminitatea. Orice dans este frumos si te face sa te simti asa cum iti doresti atunci cand il faci din suflet”, povesteste tanara actrita.

Ioana Ginghina este pasionata de dansuri, iar rolul din telenovela “Iubire si onoare” ii ofera posibilitatea sa practice belly dance-ul imbracata in costumele atragatoare: “Imi place mult sa dansez si ma bucur nespus de mult ca in acest proiect o voi face din plin. Belly dance-ul este foarte senzual si plin de erotism, dar si destul de greu. Miscarile provocatoare “din  buric” nu sunt deloc usoare. Costumul este sexy, colorat, plin de banuti si amplifica miscarile unduitoare ale soldurilor. Imi place mult sa port acest costum, ma simt frumoasa si sexy in el si aici e si avantajul meseriei mele, ca pot sa port costume pe care in viata de zi cu zi nu am cum si unde sa le imbrac”, povesteste Ioana.
Saptamana viitoare, echipa de productie si actorii, in total peste 60 de persoane, vor pleca din nou la filmari in Bodrum, Turcia unde pentru 14 zile vor continua minunata aventura din Beled el Nur (Emiratul luminii). Scene incendiare urmeaza sa fie filmate in Turcia pentru care actorii s-au pregatit temeinic, secvente care vor avea o importanta cruciala in cadrul povestii din “Iubire si onoare”.
In aceasta seara la “Povestiri de noapte” de la ora 22.30, telespectatorii ACASA vor afla data de lansare a telenovelei “Iubire si onoare” si vor vedea imagini de making of de la un dans fierbinte pe malul marii Egee cu actritele lor preferate.
 

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu