miercuri, 8 septembrie 2010

Pe 17 septembrie se termină Predestinaţi

Un final de poveste îi aşteaptă pe fanii lui William Levy şi ai telenovelei „Predestinaţi”, vineri, 17 septembrie de la orele 20.30, când producţia care a ţinut cu sufletul la gură milioane de telespectatori din toată lumea, va ajunge la ultimul episod, ACASĂ.
William Levy şi Jacqueline Bracamontes au filmat finalul telenovelei în faţa a mii de fani care au aşteptat ore în şir pentru a vedea personajele preferate. O frumoasă catedrală din Puerto Progreso, Merida, a fost scena pe care Maria Jose şi Alejandro, interpretaţi de Jaqueline Bracamontes şi William Levy, şi-au unit destinele în ultimul episod al telenovelei „Predestinaţi”, iar nu mai puţin 5000 de oameni au aşteptat atât în inicinta, cât şi în afara acesteia pentru a putea participa la finalul telenovelei. În strigătele, încurajările şi aplauzele publicului, actorii şi echipa de producţie au reuşit cu greu să filmeze ultimele scene, iar oamenii de pază angajaţi pentru a menţine ordinea pe platoul de filmare au fost copleşiţi de mulţimea care încerca să ajungă cât mai aproape de William Levy şi Jacqueline Bracamontes.
Realizatorii telenovelei le-au pregătit telespectatorilor o surpriză, iar aceştia vor putea urmări în ultimul episod al telenovelei cum personajele vor spune Da! nu numai într-o catedrală catolică, ci şi într-un ritual mayaş respectat cu stricteţe. Tot în marele final a telenovelei „Predestinaţi”, Alejandro şi Bruno (David Zepeda) se vor înfrunta pentru ultima dată, iar telespectatorii vor afla ce se va întâmpla şi cu relaţia dintre Victoria (Daniela Romo) şi Fernando (Gabriel Soto).
Ultimul episod al telenovelei „Predestinaţi” va fi difuzat vineri, 17 septembrie, de la orele 20.30, iar întreaga distribuţie se reuneşte ACASĂ într-o ediţie specială Cristina Show cu actorii din „Predestinaţi”, sâmbătă, 18 septembrie de la orele 17.30.

Un comentariu:

  1. Vreau sa vad ultimul episod daca stie cineva unde il gasesc pls help...l-am pierdut si imi pare rau..a fost singura telenovela la care m-am uitat in ultimii 4 ani...si nu as vrea sa ratez finalul totusi

    RăspundețiȘtergere