miercuri, 1 septembrie 2010

Poncho nu vrea sa mai lucreze cu Anahi

Fosti colegi in telenovela "Rebelde" si in trupa RBD, dar si iubiti, s-ar parea ca cei doi au ramas doar buni prieteni. Sau poate ca nici prieteni, devreme ce Alfonso Poncho Herrera ar fi refuzat sa joace intr-o noua telenovela cu Anahi. Se aude ca acesta a primit rolul din noua versiune a telenovelei "El Maleficio" din 1983 si a declarat ca nu poate reface cuplul cu Anahi. "Mai degraba as juca cu altcineva, nu cred ca se mai poate sa refacem cuplul de altadata. Cred ca o alta actrita ar fi mai potrivita", a declarat Poncho.

8 comentarii:

  1. nu e adevarat!poncho a spus pe twitter ca nu e adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi super daca ati verifica intai stirile :) Poncho si Anahi se inteleg de minune..toti fostii membrii RBD pastreaza relatie de perietenie..
    Ce sa-i faci..asa a fost in totdeauna presa se pricepe cel mai bine sa sitruga cariere :) RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşa cum am comentat şi pe facebook, stirile sunt de pe diverse site-uri. Nu le inventez eu! Am găsit-o şi am postat-o. Că eu nu cred ce scrie acolo, asta-i partea a doua. Nu fac decât să public nişte ştiri. Întodeauna se vor găsi nemulţumiţi să comenteze! Şi urât din partea lor că nu se semnează!

    RăspundețiȘtergere
  4. si pe tine personal te deranjeaza cand comenteaza alti de niste adevaruri care se spun de vedete ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Poncho a declarat pe twitterul sau ca este doar o barfa ...de prost gust a si spus ca el pe Anahi o iubeste ca pe o sora!

    RăspundețiȘtergere
  6. ai impresia ca alti de judeca ...dar are tot dreptul sa judece cand nu este adevarat ...ce scrie alti de actorii... tu pur si simplu le ei de unde va si ce zici mereu ca suntem nemultumiti cand nu ne convine ....ceva ce scriu alt de ei niste neadevaruri...

    RăspundețiȘtergere
  7. nah..sper ca nu e adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  8. desigur ca nu e corect...anahi shi poncho se inteleg bine..shi la urma urmei chiar poncho e contra acestei minciuni!

    RăspundețiȘtergere