miercuri, 8 septembrie 2010

Radu Vâlcan a filmat la 40 de grade

Radu Valcan, protagonistul telenovelei “Iubire si onoare” care va avea marea premiera ACASA pe 20 septembrie de la ora 20.30, s-a “bucurat” din plin de caldura celor 40 de grade din hammam-ul turcesc in care a filmat cateva secvente, la Bodrum, impreuna cu Augustin Viziru si Costel Constantin.
Pentru Radu, secventele filmate in Turcia in una din baile specifice culturii musulmane au fost momente in care a imbinat munca cu placerea: “Chiar daca a fost multa vreme rezervat musulmanilor, hammam-ul a castigat de-a lungul timpului si adepti din alte colturi ale lumii. Inevitabil, te incita atmosfera de acolo, relaxarea, simti o stare de bine, este un loc ideal unde poti fugi de stresul zilnic. In hammam este liniste, se vorbeste oarecum in soapta, este un loc purificator. Pentru mine a fost o experienta frumoasa, un alt tip de sauna decat cel cu care eram obisnuit acasa, in Romania”, povesteste interpretul seicului Amir din telenovela “Iubire si onoare”.
Hammam-ul sau baia turceasca este o practica straveche a popoarelor musulmane al carei scop este destinderea organismului intr-o atmosfera calda si umeda alaturi de masaje cu uleiuri aromate. Hammam-ul face parte din viata de zi cu zi a musulmanilor si este un spatiu de socializare unde se poate savura un ceai fierbinte si fuma din narghilea.
In aceasta seara de la 22.30 in cadrul emisiunii “Povestiri de noapte”, telespectatorii ACASA vor putea vedea imagini de making of de la aceasta secventa trasa in luna mai, in prima deplasare a actorilor in Turcia. In acest moment, Radu Valcan se afla in Bodrum, unde filmeaza scene foarte importante in desfasurarea actiunii telenovelei “Iubire si onoare”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu