duminică, 26 septembrie 2010

Ramona Hanganu canta pe genericul de final al serialului “Mostenirea’ de la ProTV

Ramona Hanganu, protagonista serialului “Mostenirea” care va incepe din 4 octombrie la ProTV,  de luni pana joi de la ora 22:15 interpreteaza melodia de pe genericul de final al productiei. “Pentru tine” a fost compusa de Ionut Radu special pentru serial, versurile piesei spunand de altfel povestea celor doi protagonisti.
             Recent, in studiourile MediaPro din Buftea, au avut loc si filmarile pentru videoclipul serialului “Mostenirea”. Decorul a fost amenajat pe malul lacului, iar cadrele au fost filmate la apusul soarelui, intr-o atmosfera foarte romantica. Protagonistii videoclipului sunt Ramona Hanganu si Costin Sforaru, cei care in serial ii interpreteaza pe Carla si Gabriel, cele doua personaje care incearca sa-si traiasca povestea de dragoste, chiar daca asta pare aproape imposibil. “Secventele pe care le-am filmat pentru acest clip sunt foarte romantice si au o mare incarcatura emotionala. Pentru mine asta inseamna intotdeauna un plus de concentrare, pentru ca incerc ca aceste sentimente sa para cat mai veridice si toata starea care se creaza intre cele doua personaje sa treaca dincolo de micul ecran si sa ajunga la telespectator”, a povestit Costin. Cat despre povestea clipului Ramona Hanganu spune ca este foarte aproape de “jocul indragostitilor”. “Ce se intampla intre mine si Gabriel (personajul lui Costin) in acest videoclip este un fel de joc al doi oameni indragostiti. Cei care au iubit sau iubesc se vor regasi cu siguranta in aceste personaje”, a mai adaugat ea.
             Pentru ca filmarea a avut loc pe malul lacului, tantarii si musculitele le-au cam dat batai de cap celor doi protagonisti. “Exista un cadru in care trebuie sa stau joc, pe iarba. A fost un pic mai complicat pentru ca era plin de furnici care misunau in jurul meu, iar eu trebuia sa cant in continuare. Am incercat  insa sa le ignor si am mers mai departe”, a declarat Ramona Hanganu.

3 comentarii:

  1. Imi place de tine Ramona.Si de Costin,nu am pierdut nici un serial,si as vrea sa te inreb ce se va intampla ? (sa ma bagi pe messinger te rog,maryvasile2000@yahoo.com,si te pup si pe tine si pe Costin.)

    RăspundețiȘtergere
  2. d obicei, nu ma uit la sereale... finca nu-mi plac serealele. DAR acest sereal ma vrajit! nu perd nici un episod. BRAVO cred ca e de vina povestea de dragoste dintre carla si gabriel ( Ramona Hanganu si Costin Sforaru)

    RăspundețiȘtergere