vineri, 3 septembrie 2010

Sezonul 2 din Bine dotat vine la HBO

HBO prezintă în premieră cel de-al doilea sezon din serialul original HBO, Hung/Bine dotat, serialul comic de succes creat de Colette Burson şi Dmitry Lipkin, cu Thomas Jane, Jane Adams şi Anne Heche în rolurile principale.
Cu acţiunea petrecându-se în suburbiile încă bântuite de recesiune ale Detroitului, Bine dotat continuă să se concentreze pe eforturile neortodoxe ale profesorului/antrenorului divorţat Ray Drecker (Thomas Jane) de a face rost de bani – vânzându-şi “unealta câştigătoare” unor femei disperate.
Ultima dată când i-am văzut pe Ray şi pe proxenetul său, Tanya Skagle (Jane Adams), afacerea lor tocmai se extindea, căci abila “profesoară de viaţă” Lenore Bernard (Rebecca Creskoff, devenită membră a distribuţiei de bază) l-a convins pe Ray, spre disperarea Tanyei, s-o facă co-proxenet.
În sezonul 2, Ray, care acum predă baseball, este ameninţat cu restructurarea, fapt ce face cu atât mai imperios necesar succesul celeilalte meserii ale sale. În timp ce Ray analizează posibilitatea de a-şi extinde clientela – şi ia în calcul varianta unui coleg care să-l ajute să facă faţă cererii – Tanya şi Lenore continuă să se confrunte în încercarea de a controla cariera „în creştere” a lui Ray. În timp ce Lenore le oferă clientelor sale bogate o versiune elegantă a lui Ray, Tanya vrea să dovedească, atât lui Ray cât şi sieşi, că are “ceea ce trebuie” pentru a fi un proxenet de succes şi mult mai etic decât Lenore.

Serialul Hung/Bine dotat va putea fi urmărit la HBO în premieră şi în exclusivitate, în fiecare sâmbătă, începând cu 18 septembrie, de la ora 20:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu