luni, 13 septembrie 2010

Acasă TV în juriul unuia dintre cele mai importante festivaluri din lume

Cei mai importanţi realizatori, producători, actori şi membri ai industriei telenovelelor s-au adunat în perioada 10 – 14 septembrie la Mar del Plata, în Argentina, pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale anului: Festivalul şi Târgul Internaţional de Telenovele 2010.
ACASĂ are în acest an onoarea de a face parte din juriul care va hotărî care sunt cele mai bune telenovele ale anului, cei mai buni actori şi cele mai bune produse de ficţiune. În plus, în cadrul evenimentului „Panorama”, ce se desfăşoară în paralelul cu festivalul, ACASĂ a prezentat deja şi telenovela „Iubire şi onoare”, care a fost primita cu rafale de aplauze.
Ruxandra Ion, Vice President MediaProPictures si CME Channel & Content Strategist a fost invitata sa faca parte din juriu, dar aflandu-se in Turcia la filmari pentru telenovela “Iubire si onoare” nu a putut participa, astfel ca Ines Năstăsoiu, Director de Achiziţii ACASĂ TV reprezinta zilele acestea postul românesc de televiziune. Recunoscuta pentru competenta ei in domeniul telenovelelor, Ines va juriza alături de Lorenzo Vilches, reprezentant al Academiei spaniole de televiziune, Nelson Hoineff, fost director de televiziune pentru SBT, Brazilia, Tomas Lopez Pumarejo (SUA), iar juriul va fi prezidat anul acesta de actriţa argentiniană Luisa Kuliok. Astfel, industria telenovelelor recunoaşte încă o dată că ACASĂ TV, parte a CME (Central European Media Enterprises), principalul trust media din Europa Centrală şi de Est, are un cuvânt important de spus pe această piaţă competitivă.
„Festivalul şi Târgul Internaţional de Telenovele 2010 este un eveniment extrem de important pentru această industrie. Organizatorii festivalului ne-au lansat invitaţia de a participa, ACASĂ TV fiind singurul post de televiziune european reprezentat în juriul internaţional”, a declarat Ines Năstăsoiu. „Faptul că ACASĂ a fost ales să jurizeze şi să aleagă cele mai bune telenovele şi produse de ficţiune ale anului 2010 certifică, încă o dată, faptul că ACASĂ este, şi la nivel internaţional, recunoscut şi apreciat de specialiştii şi profesioniştii în domeniu. Calitatea produselor MediaPro Pictures difuzate de postul ACASĂ, profesionalismul oamenilor de aici, importanţa la nivel european a grupului CME, din care face parte şi ACASĂ, au stat la baza alegerii noastre în acest juriu.”
Evenimentul este cu atât mai important pentru ACASĂ, cu cât noua producţie „Iubire şi onoare” are in acest fel lansarea pe plan internaţional. „Cu această ocazie, Iubire şi onoare se lanseaza la nivel internaţional, înaintea târgului de specialitate MIPCOM, ce va avea loc la Cannes în octombrie. La Mar del Plata am fost invitaţi să susţinem şi un seminar despre Universalitatea poveştilor originale din telenovele. Pentru noi este o onoare şi un motiv de imensă bucurie pentru că, prin noi, prin ACASĂ, România va reprezenta bătrânul continent”, spune în continuare Ines Năstăsoiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu