luni, 13 septembrie 2010

Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit la ProTv lung-metrajul “State si Flacara – Vacanta la Nisa”

Momentul reintilnirii telespectatorilor cu celebrele personaje State si Flacara a fost unul deosebit de asteptat de publicul ProTv care a fost prezent in numar foarte mare in fata televizoarelor urmarind lung-metrajul “State si Flacara – Vacanta la Nisa” difuzat de duminica, 12 septembrie, de la ora 20.30. Apropape doua milioane de telespectatori din intreaga tara au urmarit filmul “State si Flacara – Vacanta la Nisa” in minutul de maxima audienta inregistrat la 21.22, ProTv fiind lider detasat de audienta pe tot parcursul programului, atit pe publicul din mediul urban, cit si pe cel comercial.
Audienta medie inregistrata pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani a fost de 8,1 puncte de rating si 22,5% cota de piata, in timp ce urmatoarea clasata, Antena 1 inregistra doar 3,6 puncte de rating si 10,1% cota de piata. ProTv detine suprematia si in ceea ce priveste audienta medie inregistrata pe publicul din mediul urban cind se claseaza pe pozitia fruntasa cu 7,4 puncte de rating si 17,4% cota de piata, urmat fiind de Antena 1 cu 3,6 puncte de rating si 8,6% cota de piata.
Povestea filmului a adus multe rasturnari de situatie si a scos la iveala tot felul de dedesubturi bine ascunse in trecut. In vacanta la Nisa, State si Flacara au avut parte de multe aventuri, dar si de surpriza vietii lor, o surpriza care le va schimba iremediabil destinul si va scoate la iveala alte valente ale celor doua personaje. Momentul regasirii fiului pierdut in urma cu 25 de ani a fost unul extrem de impresionant, iar Flacara Potcovaru s-a aratat de-a dreptul coplesita de emotiile reintilnirii. Din clipa in care Leon reapare in viata ei, toate instinctele materne infloresc pur si simplu. Acesta este fiul pe care si l-a dorit intotdeauna si pe care il credea iremediabil pierdut. State Junior este interpretat de Costin Sforaru. Acesta si Ramona Hanganu vor fi protagonistii serialului “Mostenirea” care va incepe in aceasta toamna la Pro Tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu