luni, 13 septembrie 2010

CRBL a petrecut cu fanii Camp Rock2

CRBL a petrecut sambata dupa-amiaza in compania fanilor Camp Rock, in cadrul unui eveniment organizat de Disney Channel. Invitatul special a avut misiunea de a-i invata pe cei micuti cum sa devina staruri rock, pregatindu-i astfel pentru cel mai tare musical al anului Camp Rock 2 –care are premiera la Disney Channel pe 18 septembrie la 10:30.
Impreuna cu Miruna Oprea si Noni Ene- tinerii talentati care intepreteaza un cover din mult asteptatul film Camp Rock2: Competitia Finala- CRBL i-a invatat pe cei mici ce inseamna viata de star rock: coregrafii senzationale, piese vibrante si munca in echipa. Pustii s-au distrat pe cinste in compania lui CRBL si au invatat miscari noi de rock, hip-hop si pop rock. La finalul evenimentului impreuna au facut o demonstratie de talent in fata tuturor celor prezenti.
Fanii din România vor avea parte de multe surprize odatã cu revenirea în “Camp Rock 2: Competiþia Finalã” a tuturor personajelor lor preferate, vocilor incredibile ºi coregrafiei de mare clasã pentru care a devenit cunoscut acest muzical. Noua coloanã sonorã este disponibilã în magazine începând cu 6 septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu