luni, 13 septembrie 2010

India ajunge la final

Super-producţia braziliană câştigătoare a premiului Emmy pentru „cea mai bună telenovelă”, „India”, va avea marele final ACASĂ marţi, 14 septembrie, de la orele 23.30, iar actorii îşi vor lua la revedere de la telespectatori într-un adevărat festival de culoare, dansuri, tradiţii şi arome indiene.
Producţia care a avut un buget de peste 50 de milioane de dolari, „India” îi are în rolurile principale pe Juliana Paes, Rodrigo Lombardi şi Marcio Garcia, care au rămas fascinaţi de povestea telenovelei. Răsturnări de situaţie, ceremonii tradiţionale, costume spectaculoase şi finalul fericit al unei frumoase poveşti de iubire îi aşteaptă pe telespectatori ACASĂ în ultimul episod al telenovelei.
Maya, interpretată de Juliana Paes este izgonită de Opash atunci când acesta află că fiul ei este de fapt copilul lui Bahuan şi nu al lui Raj, iar aceasta ajunge disperată într-un azil de văduve, lucru obişnuit pentru femeile din India care rămân fără soţ. Totuşi, când Opash află un secret bine păstrat despre originea lui, îşi dă seama că, pentru el, sentimentele sunt mai importante decât casta din care face parte. Raj (Rodrigo Lombardi) este crezut mort, dar atunci când toţi se aşteaptă mai puţin, el se întoarce alături de familia lui şi de Maya.
De la producătorii telenovelei fenomen „Clona”, „India” încheie o călătorie printre tradiţii, contraste culturale şi arome exotice, marţi, 14 septembrie de la orele 23.30.

Un comentariu: