luni, 13 septembrie 2010

Giovanna Antonelli şi Reynaldo Gianecchini se întorc Acasă în 7 păcate

Păcatul şi virtutea sunt două feţe ale aceleiaşi monede, iar Priscila Fantin, Giovanna Antonelli şi Reynaldo Gianecchini vor afla acest lucru pe propria piele din 15 septembrie, în fiecare zi ACASĂ, într-o nouă telenovelă braziliană, vinovat de amuzantă: „7 păcate” („Sete Pecados”). De luni până joi de la orele 23.30, iar în serile de weekend de la orele 22.30, „7 păcate” vine ACASĂ cu povestea unui triunghi amoros, în care tentaţiile luxului pot umbri iubirea adevărată.
Giovanna Antonelli, actriţa care a devenit celebră în lumea întreagă în urma personajului său din „Clona”, revine ACASĂ într-un rol principal, de această dată alături de actorul Reynaldo Gianecchini, pe care telespectatorii îl cunosc din telenovele precum „Legături de familie”, „Culoarea păcatului”, sau „Belissima”. Priscila Fantin, cunoscută publicului de ACASĂ din producţia „Ciocolată cu piper” şi câştigătoarea a trei premii Contigo, este Beatriz în „7 păcate”, personajul cheie al telenovelei şi cea pentru care niciun păcat nu este suficient de grav pentru a-l cuceri pe bărbatul dorit. Cele şapte păcate capitale, Invidia, Mânia, Trufia, Trândăvia, Lăcomia, Avariţia şi Desfrâul, sunt armele cu care Beatriz va încerca să îl fure pe Dante din braţele lui Clarice, dar va descoperi că fiecărui păcat îi corespunde o virtute şi nimeni nu este pe deplin bun, sau în totalitate rău.
Reynaldo Gianecchini este Dante în noua telenovelă de ACASĂ, un taximetrist simplu şi onest, mulţumit de viaţa pe care o duce, până o întâlneşte pe Beatriz. Pentru Gianecchini rolul nu a fost unul uşor, tocmai pentru că este vorba despre un personaj simplu în aparenţă. „Mi se pare mai dificil decât să interpretezi un super-erou, pentru că este mai complicat să-l faci interesant pentru public”, povesteşte Reynaldo Gianecchini. În „7 păcate”, Reynaldo s-a trezit în faţa a două foste iubite, ce-i drept nu din viaţa reală, ci de pe platourile de filmare. Gianecchini şi Giovanna Antonelli au format un cuplu romantic la începutul telenovelei „Culoarea păcatului”, în timp ce Priscila Fantin, amanta lui din serial, a fost iubita lui şi în producţia „Terra Esperanca”.
Deşi personajul ei din telenovelă este o excelentă gospodină, Giovanna Antonelli nu este la fel şi în viaţa reală, unde încearcă să stea cât mai departe posibil de bucătărie. „Cel mai bun lucru din viaţa mea este fiul meu şi fac orice pentru fericirea lui”, spune Giovanna Antonelli. „Gospodină nu îmi place să fiu, dar sunt o excelentă organizatoare. Casa mea trebuie să fie tot timpul impecabilă, dar bucătăria nu este punctul meu forte”. Pe platourile de filmare ea a fost mereu înconjurată de prăjituri delicioase, iar întreaga echipă de producţie a fost copleşită de poftă la fiecare scenă a personajului Clarice. Totuşi, Giovanna a rezistat tentaţiei de cele mai multe ori. „Sunt dependentă doar de ciocolată, altfel nu mă omor după dulciuri. În fiecare zi lucrăm printre torturi şi prăjituri şi abia rezistăm până la sfârşitul filmărilor. Clarice face o prăjitură cu căpşuni, ciocolată şi lapte condensat de te lingi pe degete, iar din aceea iau tot timpul o felie acasă”. În aparenţă, Clarice, personajul lui Antonelli este fără de păcat, o femeie bună, prietenoasă şi veselă. Totuşi, actriţa care o interpretează crede că nu există astfel de oameni. „Nu există oameni care să nu aibă păcate. Şi cine spune contrariul, este ipocrit. Cred că oricine are atât calităţi, cât şi defecte. Eu am un milion de defecte, dar sper că nu am rănit niciodată pe nimeni, iar oamenii fac greşeli în viaţă. Învăţăm din greşeli şi din eşecuri în fiecare zi şi trebuie să ne asumăm defectele. Sunt suficient de femeie încât să îmi asum greşelile pe care le-am făcut şi aşa încerc să îmi educ şi fiul”, spune hotărâtă Giovanna Antonelli.
Alături de actorii care formează triunghiul amoros principal, din distribuţia telenovelei fac parte şi Marcelo Novaes, pe care telespectatorii de ACASĂ îl ştiu din super-producţia „Clona”, Claudia Raia („Belissima”, „Terra Nostra”), Sidney Sampaio („Pagini de viaţă”), Ailton Graca („Cuibul de vipere”) şi Samara Felippo („Clona”, „Ciocolată cu piper”, „Culoarea păcatului”). Din 15 septembrie, „7 păcate” aduce ACASĂ o poveste neobişnuită de iubire, în care păcatele şi virtuţile se luptă până în ultima clipă, iar o căsnicie fericită poate cădea uşor pradă tentaţiilor unei vieţi luxoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu