joi, 9 septembrie 2010

Lung-metrajul “State si Flacara – Vacanta la Nisa”, pe 12 septembrie, la ProTV

Pe 12 septembrie, de la ora 20:30, ProTV va difuza lung-metrajul “State si Flacara – Vacanta la Nisa” in regia lui Iura Luncasu. Productia va fi o introducere a serialului “Mostenirea”, ce va fi difuzat din aceasta toamna la ProTV. “State si Flacara sunt doua personaje inepuizabile, care au mereu cate ceva de spus si de aratat. Ceea ce se intampla in acest lung-metraj este o noua etapa din viata lui State, iar asta nu poate aduce decat noutate, intriga si super mult umor”, a declarat regizorul Iura Luncasu. Sorina Ungureanu, cea care semneaza scenariul lung-metrajului, le promite telespectatorilor ProTV multe surprize in ceea ce priveste evolutia acestor personaje. “In vacanta la Nisa, State si Flacara au parte de multe aventuri, dar si de surpriza vietii lor. O surpriza care ii va schimba fundamental si ii va purta prin viata ca un Montaigne russe” a povestit ea. Vorbind despre provocarea de a interpreta acelasi rol pe o perioada atit de indelungata, Carmen Tanase spune: “Flacara este un personaj complex, are mii de fatete de care eu, ca actrita, trebuie sa tin seama, in asa fel incit stralucirea si spectaculozitatea cu care a fost creat de scenaristi si regizori sa nu fie umbrite in nici un fel. Este o competitie ce intra in al patrulea an, cu mine insami, de a nu fi mai prejos decit creatorii de fond ai personajului. Desi poate parea mai simplu de muncit la acelasi personaj atita timp, mentinerea stachetei sus este dificila, iar responsabilitatea, pe masura!” spune Carmen Tanase.
La rindul sau, Gheorghe Visu vorbeste despre bucuria de a filma si de a-si interpreta personajul in locuri inedite: „filmarile au decurs cu mare pofta de lucru – spune Gheorghe Visu. “Eram tot timpul proaspat si cu chef. Decorul inedit: plaja ca nicaieri in lume unde am fost eu, orasul vechi, toate dadeau impulsul de a te manifesta intr-un asemenea loc. Daca eram pictor probabil ca as fi umplut cartoanele cu desene si schite, asa, am jucat cat am putut.” a continuat actorul.
Actiunea filmului “State si Flacara – Vacanta la Nisa” porneste din momentul in care nepotul lor, Norocel dispare de sub ochii lor de pe plaja din Nisa, iar State si Flacara se vad nevoiti sa isi reaminteasca un subiect delicat din trecutul lor: Gabriel State Junior Potcovaru, singurul lor baiat, a murit, la nastere, in urma cu 25 de ani la Nisa. Chiar daca trebuie sa faca fata gandului ca acum ar putea sa-l piarda pentru totdeauna pe Norocel, cei doi, impreuna cu Stiven, Minodora si Thierry fac tot ce le sta in putinta sa-l gaseasca pe micut. Atunci cand afla ca Norocel a fost rapit de un traficant local de copii, tiganii sunt hotarati sa se razbune. Ceea ce nu banuieste niciunul dintre ei este ca aceasta noua aventura va schimba pentru totdeauna viata familiei Potcovaru pentru ca Leon, traficantul care l-a rapit pe Norocel, ascunde un secret legat de trecutul lui stiut doar de Cobra, tatal adoptiv si fost partener de afaceri cu State.
“State si Flacara – Vacanta la Nisa” aduce multe surprize si premiere telespectatorilor ProTV. Cea mai mare parte a productiei a fost filmata pe Coasta de Azur la Nisa. Locatiile alese au fost extrem de pitoresti si spectaculoase: de la stradute inguste la artere principale, curtea unui castel, malul marii sau terase ce ofereau o perspectiva superba a orasului. Prezenta echipei pe Coasta de Azur nu a trecut neobservata, ba mai mult, actorii au fost asaltati de fani la fiecare pas. Nu doar romanii au fost cei care au vrut sa obtina autografe si sa se fotografieze alaturi de actorii din lung-metraj, ci si francezii s-au dovedit mari admiratori ai lui State, Flacara, Minodora sau Stiven. In timp ce filmau pe o alee plina de magazine, o frantuzoiaca s-a apropiat in graba de Carmen si i-a marturisit ca o urmareste de mult timp impreuna cu sotul ei, care este roman. Aparitia Loredanei pe strazile din Nisa a creat mare valva. Tinutele ei extravagante au atras atentia tuturor, in special a unui grup de turisti straini, care si-a dorit foarte mult sa faca figuratie pentru “State si Flacara – Vacanta la Nisa”.
Premiera a fost si faptul ca pentru prima oara in patru ani de zile, Carmen Tanase a trebuit sa filmeze fara dintii ei de aur, dupa ce si i-a pierdut pe plaja. “In dimineata in care am inceput filmarea ma si gandeam cum ar fi sa pierzi ceva pe plaja din Nisa, plina de pietre. Nu a trecut mult si mi-am pierdut dintii de aur ai personajului”, a povestit Carmen. Situatia a fost insa salvata de fetele de la machiaj care au reusit sa mascheze aceasta pierdere printr-un artificiu special: au folosit ambalajul unei ciocolate, mulat pe dintii lui Carmen si acoperit cu o solutie speciala.
O alta surpriza pe care lung-metrajul o aduce telespectatorilor ProTV tine de costumele speciale ale lui State si ale Flacarei. Cei doi lasa pentru ceva vreme costumele tiganesti deoparte si se imbraca in haine din secolul XVI.
“State si Flacara – Vacanta la Nisa” a fost filmat in proprortie de 80% pe Riviera Franceza, restul secventelor fiind filmate in Studiourile Mediapro din Buftea si intr-un celebru club din capitala. Lung-metrajul este o introducere in povestea serialului “Mostenirea”, serial care continua super succesul “Regina” si care va fi difuzat in aceasta toamna de ProTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu