joi, 9 septembrie 2010

Shane West din ER dat in judecata pentru accident de masina si vatamare corporala

Shane West, actorul pe care telespectatorii Pro Cinema il pot vedea in fiecare simbata si duminica, de la ora 19:00 in serialul „Spitalul de urgenta” („E.R.”) a fost dat in judecata pentru ca, din cauza faptului ca a condus imprudent, a provocat un accident care a dus la vatamarea corporala a soferului implicat si la pagube materiale.

Cum legea din California prevede ca procesele in care sint reclamate vatamari corporale pot avea loc pina la implinirea a doi ani de la eveniment, Shane West s-a trezit, in urma cu doua saptamini, ca este dat in judecata pentru un accident care a avut loc in urma cu doi ani... fara doua zile!
Potrivit www.aceshowbiz.com victima reclama faptul ca vedeta din „Spitalul de urgenta” l-a izbit cu masina in partea din spate a vehicolului sau si i-a provocat pagube materiale in valoare de 5000 de dolari. De asemenea soferul ranit de imprudenta lui West pretinde ca a trebuit sa faca doua operatii la genunchi.
Avocatul lui Shane West spune ca ar dori „sa ajunga la o intelegere onesta cu compania de asigurari auto al carei client este Shane West”.
Vedeta din „Spitalul de urgenta” nu a facut nici un fel de comentarii asupra celor intimplate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu